Over Maenhout

Maenhout nv is begonnen in 1983 van ‘nul’ als éénpersoonszaak.

 Op heden zijn we gevestigd te 8000 Brugge (St-Pieters), Oostendsesteenweg 162-164. Onze bedrijfsgebouwen omvatten een industriële wasserij en kantoren. Onze onderneming is actief lid in de Unizo KMO-contact afdeling, waarin het zicht tevens inzet rond het project “Verantwoord ondernemen” binnen een Europees project.

Ook op vlak van waterbesparende maatregelen investeert Maenhout nv steeds verder in zijn operationele uitbating. Recuperatie van spoelwaters door een vernuftig systeem bespaart algauw enkele duizenden liters per werkdag. Ingenieuze stof- en geluidsfilters zorgen voor een vriendelijk klimaat rondom de bedrijfssite.

De firma Maenhout nam de voorbije jaren ook deel aan talrijke bedrijvenbeurzen te Brugge, Gent, Kortrijk en Oostende. Tevens neemt het deel aan een Plato project van Voka om haar bedrijfsstrategieën te waarborgen. Immers, haar doelgroep situeert zich van éénpersoonszaken tot multinationals, van scholen tot ziekenhuizen en dit voornamelijk in de regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen.

Met een continue vernieuwd gamma van zowel anti-vuilmatten, logomatten als sanitaire toestellen, gaat Maenhout nv resoluut door als trendsetter in de markt van hygiëne op vlak van deurmatten en sanitaire toestellen.

Niet alleen in producten onderscheidt Maenhout zich, tevens in haar dienstverlening.
Alle moderne middelen worden ingeschakeld om een vlotte dienstverlening te garanderen: met behulp van de informatica biedt Maenhout een overzichtelijke facturatie en administratieve eenvoud.

 Immers, al haar personeel wordt betrokken om zich dag in dag uit een vlekkeloze service te verzorgen.

Mogen we binnenkort uw bedrijf tot onze klantenbestand verwelkomen ? U zult er alvast geen spijt van hebben.

Philippe Maenhout